BEHANDELINGEN

Basis pedicure

Ik verzorg voeten van mensen met alledaagse voetproblemen. Ik kan daarbij ook adviseren ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. In de behandeling verzorg ik nagels, verwijder eelt en –indien aanwezig- likdoorns. Daarbij gebruik ik machinaal en handmatig instrumentarium.

Medisch pedicure

Naast de basisopleiding en jarenlange ervaring heb ik de studie “medisch pedicure” doorlopen, waardoor ik gespecialiseerd in het behandelen van zogenaamde risicovoeten. Zij kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Ik beschik over specialistische technieken waarmee ik complexere voet- en nagelproblematiek kan behandelen. Voorbeelden daarvan zijn nagelregulatie/reparatie en ortheses.

 

eeltenlikdoorns1                nagelprobleem1                eeltenlikdoorns2

 

Voetverwennerij

Voeten dragen u uw hele leven en verdienen het om lekker verwend te worden. Verwen uw voeten, verwen uzelf! Al dan niet in combinatie met bovenstaande behandelingen kunt u uw voeten heerlijk laten verwennen. Ik maak daarbij o.a. gebruik van verzorgende producten, en massage-technieken. Ook kan ik uw nagels professioneel lakken.